Villa i Gilleleje

VILLA I GILLELEJE


Arkitekt: M75

Opførsels år: 2018

Opført af: Future House A/S

Materialer:

UDTALELSE FRA KUNDEN


"Vi har fået et hus, som vi er meget glade for.

Lysindfaldet er eminent, starter med morgensolen og om sommeren falder den sidste sol

ind gennem vinduet over hoveddøren og lyser hele entreen op.

Trods den varme sommer er vi glade for, at vi sagde nej til espalier til at bremse solen,

så hellere parasoller. Og i stedet et hus, der er lyst på grå vinterdage.


Vores gangbaner er integreret i huset og når man slukker i køkkenet og sætter sig i sofaen,

bemærker man ikke køkkenet. Et stort lille køkken, depotrummet er en super detalje.


Fint samarbejde, du fangede vores ideer og som fagmand fik du de sidste detaljer på plads.

Samt at du lige pirrede / provokerede med nogle helt andre tegninger."


Rita og Johnny fik opfært hus i Gilleleje 2018.